بنام خداوند بخشاینده مهربان
قدم اول در دنیای دیجیتال مارکتینگ
امروز میخواهم در خصوص قدم اول صحبت کنم .
اول یک فهرست تهیه میکنیم از کارهایی که در قدم اول باید برداریم
-
بنام خدا و توکل به خداوند متعال
-
فکر کردن و پیدا کردن یک ایده
-
ایجاد یک ایمیل
-
ایجاد یک وبلاگ
-
تولید محتوی (1)
-
ایجاد شبکه
-
توسعه دانش
-
عملیاتی کردن آموخته ها
گفتا که الف گفت دگر هیچ مگو در خانه اگر کسی هست یک حرف بس است .
قدم اول در دنیای دیجیتال مارکتینگ فهم این مطلب هست که باید پیوسته وپویا و باتفکر و داشتن نقشه و سناریو حرکت کنیم، اگر هریک از این مولفه ها را نداشته باشیم محکوم به شکستیم .
ما باید قبل از حرکت به هدف و مسیر فکر کنیم و پیوسته قدم برداریم و در عین حال پویایی و بروز رسانی در فرهنگ زندگی فردی و اجتماعی ما جریان داشته باشد .
فرض کنید شما هیچ ایده ای برای شروع به کار ندارید و از یک دوست درخواست ایده میکنید و او بر اساس علایق خود بهترین ایده اش را در اختیار شما میگزارد ، خوب شما شروع میکنید ولی چون علاقه ای ندارید یک جا می برید و کلا قضیه تمام میشود .
اما فرض دوم اینکه شما میخواهید یک محصول یا خدمت را عرضه کنید وبه آن علاقه مندید حالا راجع به آن فکر میکنید ، خوتان را جای مشتری میگزارید و سوالات متعدد میپرسید و.ایده رشد میکند ، آن را به زبان مارکتینگ که در اینجا آموزش میبینید ترجمه میکنید ،هر روز فکر با تمرکز ، یک جاهایی میبینید بازخور نداشتید بررسی میکنید و مسیر را اصلاح میکنید و پیوسته جلو میروید و جلو می روید و جلومیروید
چشم باز میکنید میبینید از آنچه فکر میکردید جلوتر رفته اید این روال کار ماست .
تلاش منظم پاداش چند برابر دارد
خلاصه دوره آموزشی ما یکم عجیب هست ولی این روش جاهای مختلف در دنیا اجرا میشود و سرعت یادگیری و موفقیت را بالا می برد .
حالا اگر دوست دارید وارد یک دوره عجیب بشوید باید یک تعهد بدهید .
متن زیر را هر روز در یک دفتر که نام آن را تعهد نامه میگذاریم بنویسیم .
بنام خداوند بخشاینده مهربان
من .متعهد میگردم هر روز بهتر از روز قبل خودم باشم ، تکالیف خودم را انجام دهم ، و به دانسته هایم جامه عمل بپوشانم .
من متعهد می شوم غیر ضروریات را از اعمالم و رفتارم و زندگیم پاک کنم و بر اساس فطرت الهی به کمال برسم .
من متعهد میشوم پیشرفت کنم در همه امور زندگیم ، تا باعث افتخار خودم ، خانواده ام ، جامعه ام و حضرت حق باریتعالی گردم .
درباره این سایت